Skiën and snowboarden

  • La Fôret Blanche
  • Skiing
  • La Fôret Blanche
  • Skiing

Op slechts 11 km bevindt zich 'La Foret Blanche' (een enorm skigebied met 185km aan piste). Een gratis pendelbus (in het hoogseizoen elke 15 minuten) stopt voor de deur van het chalet en rijdt op en neer naar Risoul 1850. U kunt het schema met de vertrektijden vinden op de website van risoul.com.

'La Foret Blanche'is gelokaliseerd in één van de meest zonnige gebieden van Europa en heeft tegelijkertijd heel veel sneeuw. De pisten van Risoul en Vars zijn in 1990 met elkaar verbonden, waardoor 'La Foret Blanche' werd gecreëerd: een immens skiresort met 185 km piste! Vijfentachtig procent van deze pisten bevinden zich boven de 2000m, wat een waanzinnig uitzicht geeft over de zuidelijke alpen.

Of u een nu een beginner of ervaren freerider bent 'La Foret Blanche' heeft wat te bieden voor iedereen. Er zijn 21 groene, 45 blauwe, 40 rode, 10 zwarte piste, 7 funparks, een slalom piste, een vrij beginners gebied, een natuurlijke rodelsleebaan en 2 boardercrosses. Bent u een ervaren freerider dan is het interessant om te weten dat  'La Foret Blanche' internationaal bekend is vanwege zijn indrukwekkende freeride terrein.